پلان موزه ایرانیپاورپوینت تحلیل موزهپلان موزه خارجیتحلیل پلان موزهدانلود نمونه موردی موزهنقد و بررسی موزهنمونه تطبیقی موزهنمونه موردی موزهنمونه موردی موزه ایرانینمونه موردی موزه خارجی

دانلود پاورپوینت تحلیل موزه یهود در کشور آلمان

دانلود پاورپوینت تحلیل موزه یهود در کشور آلمان

کد محصول:M 15

 

موزه یهود برلین اولین موزه یهود برای یادمانی از یهودیان کشته شده در جنگ جهانی دوم در برلین با طراحی دانیال لیبسکند ساخته شده‌است.در ادامه با سایت نوین کد همراه باشید تا پاورپوینت تحلیل موزه یهود در کشور آلمان تقدیم حضور شما عزیزان گردد.

این موزه شش روز قبل از به قدرت رسیدن نازی‌ها در ۲۴ ژانویه ۱۹۳۳، در برلین تأسیس شد. موزه فعلی یهود برلین در سال ۲۰۰۱ بازگشایی شد و بزرگترین موزه یهود در اروپا است. موزه جدید هیچ ورودی از بیرون ندارد و مسیر دسترسی آن از ساختمان قدیمی موزه برلین در زیر زمین است، بازدیدکنندگان باید اول از موزه قدیمی دیدن کنند.

موزه یهود برلین اولین موزه یهود برای یادمانی از یهودیان کشته شده

دانیال لیبسکند برای طراحی این مجموعه به مظهرها و نشانه‌های بارز زندگی یهودی‌ها توجه کرده‌است وی این مظاهر را به صورت شکل‌های هندسی زاویه‌دار طراحی کرده‌است که به آنها عبارت «ماتریس خرد ستیزی» نسبت می‌دهد.

در موزه طراح دیوارها را تاریک و پیچ در پیچ با راه‌روهای بن‌بست طراحی کرده‌است. این راه‌روها به برج هولوکاست خاتمه می‌یابد کف راه روها صورتک‌های چدنی‌ای قرار داده‌اند که بازدیدکنندگان باید بر روی آنها پای بگذارند که جابجایی این صورتک‌ها تولید صدایی شبیه به جیغ انسان می‌کند.

طراح به کمک خطوط در هم شکسته نقشهٔ شهر برلین و به خصوص محله‌های یهودی‌نشین را به نمایش گذاشته‌است که در آن محله‌ها واقعه‌های تاریخی رخ داده‌است. در بخشی از موزه فضایی برای القای سرگردانی طراحی شده‌است که در آن فضا مسیرها به پنجره‌هایی ختم می‌شود که چیز به خصوصی را نمایش نمی‌دهند.

دانیال لیبسکند برای طراحی این مجموعه به مظهرها و نشانه‌های بارز زندگی یهودی‌ها توجه کرده‌است

طراح ستاره داوود را به صورت در هم ریخته به عنوان فرم اصلی ساختمان انتخاب کرده‌است. ایده‌های اصلی طراح شکستن معنای نشانه‌ها و رسیدن به بی‌معنایی و خلق معنایی جدید و چندگانه بوده‌است و با ایجاد یک وید یا فضای خالی در پلان جای خالی یهودی‌های کشته شده را نشان داده‌است.

پلکانی پهن و تیره به زیرزمین منتهی میگردند. دالان های شیبدار که کف آنها از سنگ است بازدید کننده را وا میدارد تا مسیرخود را ادامه دهند. در پایین پله ها در زیرزمین پشتی، سه مسیر متفاوت طراحی شده است که این مسیرها از 3 مفهوم ویرانی(مرگ)، سرگردانی(تبعید) و وجود(تداوم) سرچشمه می گیرند که همواره با زندگی یهودیان آلمان پیوند داشته اند.

در طراحی موزه یهود، یکی از ورودی ها از داخل ساختمان کنار موزه است

در طراحی موزه یهود، یکی از ورودی ها از داخل ساختمان کنار موزه است. این بنا در تضاد با ساختار در هم ریخته موزه قرار می گیرد. بنای موزه بر امتداد خط شکسته‌ای شکل گرفته است که بیان سرگذشت یهودیان در طول تاریخ است. می توان در هم ریختن ستاره داوود را در فرم کلی این موزه دید و خوانش های متفاوتی از آن داشت. در این موزه شکستن معنای نشانه ها و رسیدن به بی معنایی و در عین حال خلق معناهایی جدید و چند گانه را می بینیم. با ایجاد یک وید که به شکل خطی از میان پلان نامنظم این مجموعه عبور میکند ،جای خالی یهودیان در برلین را یاد اور می شود.

لیبسکند برای طراحی این مجموعه به نشانه‌ های بارز زندگی یهودی ‌ها توجه کرده است. وی این مظاهر را به صورت شکل‌ های هندسی زاویه ‌دار طراحی کرده‌ است که به آنها عبارت «ماتریس خرد ستیزی» را نسبت می ‌دهد. به همین دلیل ساختمان جدید موزه در تضاد کامل با ساختمان قدیم موزه است. این تضاد به نوعی بیانگر مفاهیمی چون جنگ و صلح، شکست و پیروزی و… است.

دانلود پاورپوینت تحلیل موزه یهود در کشور آلمان

———————————————————————————————————————————————-

مشخصات محصول:

  • نام محصول: پاورپوینت تحلیل موزه یهود در کشور آلمان،به همراه پلان ها و تصاویر
  • فرمت فایل:پاورپوینت
  • تعداد صفحات:80
  • حجم فایل:10 مگابایت  
قیمت قبلی: 120000 تومان

نحوه خرید :

 ۱- کلیک روی دکمه خرید و پرداخت ۲- ثبت ایمیل و مشخصات ۳- پرداخت مبلغ با کلیه کارتهای بانکی ۴-  نمایش لینک دانلود فایل  و ارسال یک نسخه به ایمیل شما

دوستان عزیز در صورت هرگونه مشکل در خرید یا دانلود فایل و همچنین سوال در مورد محصول لطفا با شماره 09100894906 از طریق تلفن و تلگرام باما در ارتباط باشید.

تحلیل پلان دانشگاه خارجی

دانلود پاورپوینت تحلیل موزه یهود در کشور آلمان،دانلود پاورپوینت تحلیل موزه یهود در کشور آلمان،دانلود پاورپوینت تحلیل موزه یهود در کشور آلمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.